Szkolenia Iaido  Chi Ryu

V Seminarium Nihonto w Dalkowie - 27- 28 lipca 2019 r.
Prowadzący - Hanshi Shochi Bernaschewice

Dziękuje wszystkim mistrzom i studentom za udział w seminarium miecza japońskiego. Dzięki Hanshi Shochi Bernasewiche były to dni świetnych treningów, podczas których poznaliśmy kolejne tajniki Iaido szkoły Chi Ryu. Dzięki uczestnikom były to też dni, wspaniałej przyjacielskiej atmosfery. Jeszcze raz dziękuję za pobyt w Kraszewski Dojo.

I Seminarium Iaido Chi Ryu Głogów 2019 r.
Prowadzący - Shihan Józef Góra

16 lutego 2019 r w Dojo Głogów odbyło się I Seminarium Iaido Chi Ryu. Zakres szkolenia obejmował techniki Shoden (kata i bunkai) oraz Chuden (kata)

IV Seminarium Nihonto w Dalkowie - 28 - 29 lipca 2018 r.
Prowadzący - Shihan Jhonny Bernaschewice

IV Seminarium Nihonto w Dalkowie było wyjątkowym wydarzeniem dla mnie jako organizatora. Był to czas w którym spotkali się fascynaci starych japońskich szkół Iaido, którzy pod okiem naszego wybitnego mistrza Shihan Jhonny Bernaschewicz mogli za jego sprawą zbliżyć się i poczuć ducha samurajów.

Chciałbym wszystkim podziękować za to spotkanie, jak również w imieniu swoim i wszystkich uczestników podziękować mistrzowi za poświęcenie czasu na uczenie nas jak być lepszym.

III Szkolenie Nihonto w Dalkowie - 29 lipca 2017 r.

II Szkolenie Nihonto w Dalkowie - 31 lipca, 01 sierpnia 2016
Prowadzący - Shihan Józef Góra

I Szkolenie Nihonto w Dalkowie - 25-26 lipca 2015 r.